Mina Tjänster

Jag har alltid hundens känslor och
beteende i fokus!

Hur kan jag hjälpa dig?

BeteendePaket eller kurs?

Jag vill hjälpa dig och din hund på bästa möjliga vis för just er! Hållbara och långsiktiga resultat får vi om vi först ses för en BeteendeUtredning med uppföljande BeteendeTräningar, och efter det kan vi se om någon av mina kurser kan hjälpa er vidare i ert hundliv.

Jag erbjuder individuella kurser med fokus på samspel och lyhördhet för en trygg relation.

Beteendeutredning - Hund

BeteendePaket

Vad vill du ha hjälp med? Är promenaderna en dragkamp? Möten med andra hundar jobbiga? Är din hund rädd för ljud eller kanske känner ni er isolerade för att hunden inte vill vara ensam hemma?

Jag erbjuder tre olika BeteendePaket som innehåller en inledande BeteendeUtredning, 2-8 BeteendeTräningar med stöttning mellan träffarna

Rådgivning på Distans

Känner du dig vilsen bland alla råd om hur du ska vara mot din hund? Vill du bolla dina tankar och få tips på hur du kan ta dig vidare i er träning?

Ett samtal kan räcka långt, speciellt om du vill ha hjälp snabbt eller om vi inte kan träffas hos mig i Härnösand eller hemma hos er.

Beteendeutredning - Hund
Beteendeutredning - Hund

Kurser

Jag håller individuella kurser där fokus ligger på förbättrat samspel och lyhördhet för en trygg relation. Jag erbjuder även individuella kurser i nosework som ger hunden möjlighet att använda sin fantastiska nos.

Föreläsningar

Jag startade Etologica för att jag ville sprida kunskapen om hundens känslor och beteende som jag upplevde fastnade hos forskarna på universiteten och inte nådde alla som lever med hund!

Jag föreläser gärna för dig och dina hundvänner, för din rasklubb, organisation och samarbetar gärna med dig som utbildar blivande instruktörer, etologer eller annan hundpersonal!

Beteendeutredning - Hund
Beteendeutredning - Hund

HundRastning

Behöver du hjälp att rasta din hund någon dag då och då? Du kanske jobbar mestadels hemifrån men behöver åka in på kontoret några dagar i månaden?

Då kan jag hjälpa dig att ta ut din hund på en promenad så du slipper stressa hem på lunchen! Jag har självklart tillstånd från Länsstyrelsen i Västernorrland.

WebbFöreläsningar

Vill du lära dig mer om hundens beteende, signaler, hundmöten, hundens nos, socialisering och åldrande? Då ska du kika in mina inspelade föreläsningar på min Voyd-kanal!

Du kan titta när du vill, var du vill (så länge du har uppkoppling)

Beteendeutredning - Hund
Beteendeutredning - Hund

Ditt Bästa Hundliv

För många som delar sitt liv med en hund kan det vara svårt att veta om det en gör för och med sin hund verkligen räcker. Det dåliga samvetet kan smyga sig på och alla råd och tips om hur du ska göra känns förvirrande.

Stödprogrammet Ditt Bästa HundLiv är ett medlemskap där du får hjälp att hitta vägen till det HundLiv du och din hund drömmer om. Du får uppdrag/övningar varje månad, webbföreläsningaar, livsändningar och en facebookgrupp för råd och stöttning!

Får din hund morra?

Får din hund morra?

Aron ligger på en filt med ett tuggben. Katten Wille är nyfiken på vad Aron fått för gott. Aron stelnar och tittar stint på katten som inte bryr sig om Arons signaler. Aron visar tänderna och börjar...

läs mer