Det har inte hänt så mycket inom företaget den senaste tiden. Jag har haft någon beteenderådgivning och skulle ha haft en föreläsning som tyvärr fick ställas in på grund av för få anmälda. Men det är bara att kämpa vidare och annonsera bättre. Däremot så blev kommande Doggie Pilates-kursen full redan över två veckor innan kursstart! Den 24 februari startar den kursen och det ser jag verkligen fram emot.

Igår stod jag med ett bord på DOG-Y-Mässan i Klass Arena, Söråker. Det var närmare 30 hundföretag/orgnisationer på plats och ca 300 personer besökte mässan under dagen. Jag fick prata med många trevliga hundägare och delade ut ca 50 visitkort. Mitt mål med deltagandet under mässan var främst att synas och visa upp Etologica och presentera vilka tjänster företaget erbjuder. Många var intresserade av beteenderådgivningen, gå-fint-i-koppel-kurs och valpkurser. Vi får se vart det leder i framtiden! Jag fick även möjlighet att visa upp Doggie Pilates med hjälp av Aina och Occra som gått kurs för mig och Ann. Det gav ett bra gensvar och många kom och frågade för att veta mer efter uppvisningen. Det var även många som upptäckte att Doggie Pilates är mycket svårare än man kanske trott och att man bör gå försiktigt fram om man vill prova på. Jag ser helst att man gått kurs eller fått hjälp av någon som har erfarenhet av Doggie Pilates för att lägga upp träningen på rätt sätt.

DOG-Y-Mässan var ett välordnat och trevligt arrangemang av Västernorrlands Kennelklubb och jag har fått mersmak av att stå på mässa. Man får massa energi och inspiration av att prata med hundägare och andra hundföretagare!