Rådgivning på Distans

Känner du dig vilsen och vill ha råd och tips om hur du kan hjälpa din hund, men kan inte ta dig till Härnösand? Ett telefon- eller videosamtal kan räcka långt!

Få hjälp snabbt

Telefon eller videosamtal

Känner du dig vilsen bland alla råd om hur du ska vara mot din hund? Vill du bolla dina tankar och få tips på hur du kan ta dig vidare i er träning?
Ett samtal kan räcka långt, speciellt om du vill ha hjälp snabbt eller om vi inte kan träffas hos mig i Härnösand eller hemma hos er.

 

Distansrådgivning.<br />
Människa i soffa med hund och laptop i knäet.

Bolla Tankar

Många som bokar telefon- eller videorådgivning vill ha någon att prata med som lyssnar, förstår och kan ge råd om hur de ska tänka och göra för att kunna hjälpa sin hund.

Rädsla, stress eller separationsångest

Att leva med en hund som är rädd, stressad eller inte kan lämnas ensam är jobbigt och kan göra att du känner dig isolerad. Under ett samtal får du lufta dina tankar och vägledning mot det hundliv du och din hund drömmer om.

Presentation av tjänsten

Rådgivning på distans ger dig möjlighet att få hjälp oavsett var du befinner dig. . Du väljer själv om du vill höras över telefon eller ses via Zoom. Efter samtalet får du en kortfattad sammanfattning av de vi pratat om.

För vem?

Vill du få hjälp och vägledning av mig men bor för långt bort? Eller vill du ha hjälp snabbt, inom en vecka? Då är telefon- eller videosamtal rätt alternativ för dig! Du kanske har gått kurs för mig, eller lyssnat på en föreläsning och vill ha tips på hur du ska använda de nya kunskaperna för att hjälpa din hund?

 

Detaljerna

När du bokar tid för telefon- eller videorådgivning får du ett formulär att besvara. Samma dag som bokningen skickas ev. länk till Zoom via mail och SMS.

I rådgivning på distans ingår

 • Frågeformulär om er situation
 • Samtal på ca 40 minuter
 • Sammanfattning av samtalet via mail

  ”Tack Anna-Maria för att du pratade med min matte! Hon förstår mig mycket bättre nu och inser att jag bara behöver lite extra stöd och avstånd när vi möter andra hundar. Man måste ju få en chans att kolla in dom!”

  Voff från Lili

  Vanliga frågor

  Hur bokar jag distansrådgivning?

  Du bokar via tidsbokningen som du hittar här. Efter bokningen får du ett formulär till din mail där du bland annat anger om du önskar telefon- eller videosamtal

  Hur går videosamtal till?

  Om du väljer videosamtal kommer du få en länk till Zoom i din mail samma dag som vi ses. Via dator klickar du bara på länken. Via smartphone laddar du ned zoom-appen först.

  Vad kan jag förvänta mig av en distansrådgivning?

  Ett samtal kan hjälpa mycket! Du får möjlighet att lyfta dina frågor, funderingar och frustration med någon som lyssnar och har vana att hjälpa personer som har olika utmaningar med sin hund. Räkna dock inte med att allt ska lösas med ett samtal, men det är ett bra första steg!