BeteendePaket

För dig om vill ha hjälp med hundmöten, aggressiva beteenden, seperationsångest, rädslor och annat som påverkar er vardag tillsammans

Enskild träning hos mig eller hemma hos er

BeteendePaket

Vad vill du ha hjälp med? Är promenaderna en dragkamp? Möten med andra hundar jobbiga? Är din hund rädd för ljud eller kanske känner ni er isolerade för att hunden inte vill vara ensam hemma?

Jag erbjuder tre olika BeteendePaket som innehåller en inledande BeteendeUtredning, 2-8 BeteendeTräningar med stöttning mellan träffarna

 

Beteendepaket  Etologica. Hund med sin människa i gräset.

BeteendeUtredning

Första träffen är alltid en beteendeutredning. Innan vi träffas fyller du i ett formulär med frågor om er hund och situation.

När vi ses tar vi en kort promenad innan vi går in, går igenom formuläret och avslutar med utvalda övningar just för er. BeteendeUtredningen tar ca 90 minuter.

BeteendePlan

Efter BeteendeUtredningen får ni en utförlig beteendeplan med information och förslag på åtgärder för bästa resultat. På våra efterföljande BeteendeTräningar följer vi planen och utvärderar hur tärningen

Presentation av tjänsten

BeteendePaket är för dig som vill hjälpa din hund utifrån hundens och dina behov. Vi fokuserar på grundorsaken bakom det beteende ni vill ha hjälp med och lägger upp en plan för just dig och din hund. Beteenden är komplexa och därför börjar vi med en BeteendeUtredning för att verkligen analysera allt och gå till botten med det beteende ni vill ha hjälp med.

För vem?

För dig som vill hjälpa din hund, som vill hitta tillbaka till glädjen med att ha hund och se framemot hundpromenaderna igen. Har du en unghund med popcornhjärna och noll impulskontroll? En hund som skäller på andra hundar eller jagar bilar? Eller en hund som är rädd för människor eller ljud? Du är inte ensam och jag finns här för att vägleda dig!

Detaljerna

Innan första träffen får du fylla i ett formulär om hundens historia och er vardag. När vi träffas första gången går vi igenom formuläret och avslutar med utvalda övningar. Sedan får ni träna hemma i ca 2 veckor innan vi ses igen. BeteendePaket innehåller

  • 1 BeteendeUtredning, ca 90 minuter
  • BeteendePlan ink. åtgärdslista
  • 2-7 BeteendeTräningar, ca 45 minuter per gång

Som jag sagt och säger om och om igen så är vi så otroligt glada att vi fick kontakt med dig och så tacksamma för alla råd och tips du gett oss. Du är guld värd med din kunskap och att du är du, och att vi får bolla funderingar det hjälper oerhört mycket.

Eva Holm

Matte till Asterix & Julle

Vanliga frågor

Vad kostar det?

Jag rekommenderar att man bokar minst det lilla paketet, det kostar 3800 kronor.

Mer information om mina priser hittar du på bokningssidan.

Vad ingår?

I alla paket ingår en beteendeutredning, där du får svara på frågor i förväg. När vi träffas går vi igenom mer situation och avslutar med utvalda övningar. 

Efter första träffen får ni även en utförlig beteendeplan att följa. Sedan träffas vi minst två gånger till.

När kommer jag se resultat?

Många märker skillnad redan efter första träffen men nya vanor och förändringar tar tid att befästa.

Ofta har ju hunden tränat i flera år på ett oönskat beteende.

Hur bokar jag tid?

Det gör du lättast direkt på min bokningssida, hittar du ingen tid som passar eller om du har frågor- använd kontaktformuläret.

Vart håller du till?

Min lokal ligger på sälstensgränd 24 på kusthöjden i Härnösand. Det är även möjligt med hembesök inom Västernorrland.